Etusivu > Markkinat, Trendiennuste > Mitä Applelta on tulossa Jobsin jälkeen?

Mitä Applelta on tulossa Jobsin jälkeen?

Televisio, iTV

iTV. Siinäpä se. Se mullistaa TV:n katselun. Käytettävyys on varmasti huippuluokkaa. TV on myös yhteydessä Applen iCloud palveluun, johon käyttäjät voivat ladata omaa sisältöään – ja vielä tärkeämpää: josta Apple voi levittää materiaalia käyttäjille. Kaukosäätimen mukana tulee myös langaton näppäimistö. Tuleeko iTV:stä ja iCloudista ensimmäinen kuluttaja-TV, josta on helppo ladata sisältöä? Ainakin verkkoliikenne tulee lisääntymään huomattavasti iTV:n internet-ominaisuuden ansiosta.

Verkkolevy, iDrive

Ulkoinen kovalevy, jossa ei kuitenkaan ole kuin nimellinen fyysinen tallennustila. Levy on yhteydessä Applen iCloud pilvipalveluun, jonne tieto tallennetaan. Mullistaako tämä tiedon tallentamisen? Joiltain kovalevyvalmistajilta on jo tullut vastaavia ratkaisuja markkinoille, joten ihan ensimmäisenä Apple ei ole markkinoilla. Toisaalta, haluavatko pc-käyttäjät valkoisen pikkulaatikon vaikkapa mustan läppärinsä kaveriksi? Ehkäpä iDrive julkaistaan iPhonen tapaan myös mustana.

Video- ja still-kameran risteytys, iCamera

Kamera, jossa yhdistyvät video-kamera ja laadukas still-kamera. Kamera, joka on ominaisuuksiltaan ja nopeudeltaan kännykkäkameraa parempi, ja joka on helpompi käyttää kuin tavallinen videokamera. Kamera integroituu saumattomasti muiden Apple-tuotteiden kanssa, kuten iTV:n ja iCloudin. Muotoilu tulee luonnollisesti olemaan Applen yksilöllistä tasoa.

Auto, iCar

Auto, jonka kolmas osapuoli luonnollisesti valmistaa. Muotoilu, sisustus ja käytettävyys ovat Applen käsialaa. Muiden Apple tuotteiden tapaan iCar on tarkoitettu urbaaniin ympäristöön, ja se tulee näkymään auton ratkaisuissa. Myös Applen sisältöpalvelu iCloud on integroitu autoon. Jobs aloitti 2007 neuvottelut iCarista Volkswagenin kanssa. On kuitenkin epäselvää onko valmistaja lopulta VW.

Mainokset
Kategoriat:Markkinat, Trendiennuste Avainsanat:
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: