Etusivu > Trendiennuste > Mitattavuus tulee nyt puhelinkanavaan

Mitattavuus tulee nyt puhelinkanavaan

http://www.freespee.fi/

Yritykset ovat voineet mitata nettisivujensa- ja mainostensa tehokkuutta analytiikkaohjelmilla kuten Google Analytics ja Snoobi. Entäpä, jos sama olisi mahdollista puhelinvaihteen kohdalla? Freespee tarjoaa palvelua, jolla yritys saa käyttöönsä statistiikkaa puhelinkanavan käytöstä. Käyttämällä Freespee-numeroita, yritys voi seurata tarkasta mistä lähteistä soitot tulevat heille. Puhelinluetteloon ja sanomalehtiin voidaan kumpaankin painaa eri Freespee-numero, josta soitto yhdistyy yrityksen omaan numeroon. Välimatkalla Freespee-analytiikka kirjaa tiedot soitosta, ja myöhemmin yritys voi tarkastella mistä lähteestä sille tulee eniten soittoja, sijoittaa mainontapanostustaan uudelleen, ja parantaa mainonnan ROI-arvoa. Erikoisuutena Freespee tallentaa tiedot myös vastaamattomista puheluista, jolloin palvelun käyttö mahdollistaa myös paremman kapasiteettisuunnittelun call-centereissä.

Muistan aiemmin jonkun luettelomediayhtiön tarjonneen samantapaista ratkaisua, eli luettelossa julkaistavaan mainokseen olisi saanut erillisen numeron, johon soitetut numerot olisi tallennettu. Tällä oli tarkoitus todistaa luettelomedian tehokkuutta mainontakanavana. Freespee kuitenkin eroaa merkittävästi tästä mallista, mahdollistaen mitattavuuden käytännössä kaikista lähteistä, joissa puhelinnumeroa käytetään.

Mainokset
  1. maaliskuu 22, 2010 6:53 pm

    Meidän ratkaisussa riittää ihan oma, kotimainenkin numero, vaikkapa sinun kännynumero. miten on laitetaanko tulemaan ;.-) http://www.benemen.com

  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: